Kom nyss hem efter att ha skrivit en dugga i matematisk statistik. Det är en kurs som jag egentligen läste i trean men som jag har efter mig eftersom jag inte klarade av den då. En dugga är som en mindre tenta. Den håller till exempel bara på i två timmar jämfört med en vanlig mattetenta som här håller på i fem timmar. På duggan har man chans att få bonuspoäng till kommande tenta.
Det gick helt okej för mig med tanke på att jag ganska nyss bestämt mig för att ge kursen ett försök den här perioden och att det var ganska länge sedan nu som jag läste en ren mattekurs. Har fastnat en del på vanliga räkneregler och min bästis de senaste dagarna har varit Wolfram.

Senaste veckan har även bjudit på kravall i lördags. Sjukt roligt! Dansade och hoppade så jag hade träningsvärk i vaderna halva veckan. Har även hunnit med att bli intervjuad, gå på ett vårmöte, ett besök hos Lithehack och springa en runda. Nu tänker jag mysa med Ryan Gosling här och vänta på besked om ifall jag kommer få läsa de sommarkurser jag har valt!

ryan

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *