Foto: Elina Josefsson

Foto: Elina Josefsson

Idag känner jag min så himla glad. Vårens första krokusar har kommit, runt skolan var det fullt med gula och lila små blommor, och solen har lyst hela dan. Och till på köpet har det varit varmt!

På stan sålde de jordgubbar jättebilligt och till middag fick det bli stekt halloumi, lättsaltade sparris och brieost med jordgubbar. Och lite fetost och mozarella. Jag har så svårt för att bestämma mig för vilken ost som är godast! Och såklart årets första smoothie på färska jordgubbar!

Ibland funderar jag på om jag kanske borde starta en matblogg parallellt, men det skulle nog mest bara bli olika varianter med ostar och frukt och lite hembakt bröd emellanåt, så det skulle nog inte vara så roligt att läsa i längden. Jag passade på att låna en bok som heter “Dekorera cupcakes” idag också. Nog för att jag tycker om att baka, men det är att dekorera som är det roligaste. Att se till så att det blir otroligt fint. Och är det sen ätbart är det ju ett stort plus. :)

Inatt kommer jag nog drömma om blommor. Om krokus, snödroppar, tussliago, blåsippor och smörblommor. Gula, blå, vita och lila. Ibland lurar jag nästan mig själv att tro att våren faktiskt är den bästa årstiden. Men det är helt okej. Den är ju nästan bäst. Efter hösten och sommaren vill säga.

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *