bild-22
Igår var jag på en väldigt festlig tillställning, nämligen 3Cant’s vårbal. 3Cant är civilingenjörsprogrammens festeri här i Norrköping. (Det finns tre stycken, därav 3:an och C som i civilingenjör).
Var första gången jag var på bal här i Norrköping och senast jag var på bal överhuvudtaget var när jag gick ur gymnasiet. Så tyvärr hade jag växt ur min förra balklänning och min budget gav inte direkt något utrymme till att köpa en ny. Har haft lite lättare panik över det de senaste veckorna men till sist fick det lösa sig med en budgetvariant.
Balen var väldigt trevlig och välordnad! Först när vi kom dit var det lite mingel innan själva sittningen började. Så roligt att se alla så uppklädda och fina! Därefter följde sittningen där det var flera olika framträdanden. Några dansgrupper, en kör, ett mindre band och tal bland annat. Och god mat!
Efter sittningen började ett storband spela och det skulle dansas pardans. Kanske inte riktigt varken min eller min kära kavaljers starka sida. Jag är nog lite för sprattig för att dansa lugnt och fint. Men roligt hade vi!
Balen skiljde sig lite från andra finsittningar först och främst genom att den inte var på vårt kårhus där sittningar annars brukar vara och genom att alla var så finklädda de kunde, samt underhållningen såklart! Allt som allt en riktigt fin kväll!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *