IMG_2382Guess what? Jag är sjuk igen! Det är helt jävla ofattbart. Under cirka en vecka var jag nästintill frisk och fick till och med till ett träningspass. På lördagen vaknade jag upp med samma skit igen. Apropå träning så testade jag ett nytt gym i förra veckan. LA fitness, det var helt ok men alldeles för trångt och återigen bristfällig utrustning. Jag blev dessutom lack när tränaren tappade säljinstinkten bara för att jag ville signa upp för ett år och avbryta efter en månad. Dessutom, bara för att jag inte har ett engelskt bankkonto var den bästa dealen han kunde ge mig £300 för 3 månader (istället för typ £50/månad). Jag fick i alla fall till ett ryggpass och var nöjd att jag lyckats snuva dem på något. Mitt sista och största hopp var därför Virgin Active som ligger mellan kontoret och lägenheten. Gymmet var lika najs som jag hade hoppats och killen som visade mig runt var sådär korkat glad. Allt gällande medlemsskap lät dessutom bra i början då han sänkte månadsavgiften från £92 till £72 för att jag är student. Enda lilla problemet är att jag dessutom måste betala en joining fee på £40. Allt som allt måste jag alltså betala nästan 1800 kr för 2 månaders gymmedlemskap. Hur som helst hade jag i stort sett bestämt mig för att göra det den här veckan. Fattig men fit helt enkelt. Men ja, you know the story, då kom förkylningen från helvetet tillbaka som ett brev på posten.

IMG_2417

Den största anledningen till att jag återigen är sjuk är för att några tjejer på kontoret kom på att vi skulle dra på cocktail-bar (2 for 1) direkt efter jobbet på torsdagen för att fira in långhelgen. Problemet var bara att vi inte avslutade den här sessionen förrän någonstans runt kl 3 på morgonen. Jag som hade bokat en biljett till Skottland dagen efter fick därför sisådär 3 timmars sömn. Hur som, tågresan var väldigt behaglig trots mitt fysiska tillstånd och alla andra påskresenärer. Slutdestinationen var Kippford där föräldrarna till min kära vän Amanda bor i ett gigantiskt stenhus.

IMG_2427IMG_2429
IMG_2437Den lilla byn är tydligen en semesterort för engelsmän och har därför en yacht-klubb bland annat.
IMG_2452
IMG_2438IMG_2458
Amanda i förgrunden till sin lilla hemby. Jag försöker prata med grannhästen.
IMG_2465 IMG_2468 IMG_2469 IMG_2471
Utsikten från huset, Stonehenge
IMG_2472 IMG_2483 IMG_2501 IMG_2506
Den här hiken slår den i Singapore med hästlängder. 2 timmar gick vi längs med havet på de här klipporna. Återigen en väldigt bra aktivitet med en förkylning i kroppen.
IMG_2514
Categories: Lean Machine

2 Comments

D · April 2, 2013 at 9:15 pm

Fan va glad jag blir över att läsa allt du är med om o gör. Jag har alltid vetat att du kommer bli nåt stort. Du e så jävla grym!

Lean · April 3, 2013 at 2:00 pm

Hehe, tack! Ska försöka skriva lite oftare..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *