Jag genomlever den värsta förkylningen i mannaminne för tillfället och mellan alla snytningar, hostningar och svallningar försöker jag mest fokusera på att överleva.

20130318-205353.jpg

Norge bjöd på fint väder

Om vi bortser ifrån den vidriga förkylningen så är livet riktigt bra för tillfället. Jag anlände London i lördags natt och föregående vecka spenderades i Oslo tillsammans med kompisar som jag inte sett på länge. Resan från Singapore gick för övrigt helt smärtfritt. Precis som på ditvägen sov jag hela den långa flygningen. 18 h gick som i ett nafs som mamma brukar säga och jag lyckades dessutom lura jet lagen. Vad som däremot inte gick smärtfritt var resan Oslo-London. Jag har nog aldrig flugit när jag varit förkyld förut så jag har aldrig upplevt smärtan som uppstår i öronen. Hoppas att jag aldrig behöver genomleva det igen. Visste liksom inte var jag skulle ta vägen och när jag inte sov (och dreglade), satt jag som ett sär och gapade och tryckte med båda händerna i öronen helt febrilt. Skämdes som tusan eftersom killen bredvid självklart var snygg och uppstyrd.

20130318-201243.jpgLängst bort i det orangea huset bor jag

Hur som helst, veckan i Oslo var som sagt väldigt trevlig och på fredagen fyllde min älskade My år. Hon hade fixat tillräckligt med dricka för ett helt kompani och bakat en tårta som inte var särskilt tilltalande för ögat med tanke på glasyren men som smakade gudomligt. Jag längtar tills jag får bo i samma stad som den här damen i höst. Har en känsla av att jag kommer besöka henne lagom till middagstid lite titt som tätt.

IMG_2251

Annars då? Jag jobbar som sagt på att bli frisk och gick därför och köpte allt jag kom över på Superdrug  förut. Jag hatar verkligen att bara sitta still och vill inget annat än att gå till kontoret nu och träffa alla och framförallt fortsätta med exjobbet. Just det, exjobbet. Jag har inte skrivit om det alls. Hur som helst så gick det bra i Singapore och jag fick till ett antal intervjuer. Utifrån det har jag även kommit fram till någon sorts problemformulering. Nu behöver jag bara komma på hur jag ska fortsätta, tror att jag måste börja gräva lite djupare i teoridelen för att få lite ny input. Jag måste konkretisera. Men, jag har fått stränga order om att de inte vill ha några “germs” på kontoret, så de har bett mig vänligt men bestämt att stanna hemma tills jag är frisk.

Jag hann för övrigt träffa min älskade vän Jutta en sväng på söndagen innan hennes flight till München. Vi träffades på utbyte i Singapore 2010 och har varit riktigt bra kompisar sedan dess. Konstigt egentligen då vi bodde på typ 15 kvm under fyra månader. Hon kommer i alla fall att flytta hit om två veckor för att börja jobba och ingen är gladare än jag. Förra sommaren spenderade vi ihop när jag gjorde internship här och hon fortfarande pluggade. I vår ser vi fram emot ett antal barbeques. Jutta kommer nämligen att hyra ett rum i ett hus mitt i London tillsammans med ett gäng killar och en tjejkompis till henne, kan inte bli annat än bra.

20130318-201214.jpgTillbaka vid mitt Starbucks i Old Street-rondellen

20130318-201226.jpg

Min diet för tillfället.

 

 

 

Categories: Lean Machine

1 Comment

my · March 19, 2013 at 10:51 am

Jag längtar efter dig och finns alltid plats för dig vid vårt matbord. puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *