Min helg sa swish, sen var den förbi. Helg är lite helig tid, inga föreläsningar och man har (i tanken) en massa tid att plugga ikapp allt som inte blivit gjort. Helgtid är liksom bonustid!

Lördag och söndag spelade jag bandycup, min första någonsin! Vi hann med fem matcher, tre på lördagen och 2 på söndagen. Min kropp var inte att leka med på måndagmorgon, grymt skön känsla! Vi spelar inte i någon serie än utan har som långsiktigt mål att ha underlag för att spela i allsvenskan (enda dambandy-serien i Sverige), därför är sådan här tillfällen perfekta för att lära sig en massa nytt och få pröva på riktig bandy. Vi har inget eget matchställ utan fick låna av bandyförbundet, de hade bara Sverigetröjor och vi tackade inte nej. So, så här ser IFK Umeå Bandy ut (aka Landslaget) alldeles innan matchstart:

DSC_0181Lördagkväll och natt jobbade jag i garderoben på en klubb nere på stan. Bandylaget turas om att jobba där lördagkvällar för att dra in pengar till allt möjligt och i lördags var det min tur. Sjukt bra timing, det kändes speciellt bra på söndagmorgon när vi hade match igen.

Söndagen fortsatte med matcher, middag på stan och sedan lite kulturellt betingat. Vi var och såg Pugh Rogefeldt, jag min pojkvän och en hel drös med pensionärer. Det var faktiskt häfitgt, han var rikigt rolig och publiken faktiskt på topp. Är inte “Mitt bästa för dig” hans bästa låt?! Grym avslutning på utmattande helg. Jag sov som en stock och vaknade pigg och glad till föreläsningen på måndagmorgon.

Rikigt härlig helg, trots att jag inte ens hann öppna böckerna (Kemi just nu). Tur veckan har många timmar!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *