Jag är en periodare. Jag vill ha allt eller inget med det mesta. Hittar jag en bra låt så lyssnar jag på den tills den blir dålig, kommer jag på en ny god maträtt så lagar jag den minst 3 ggr i veckan och hittar jag en fin topp vill jag helst ha 5st till i samma stil (fast INTE exakt lika dan). Det är sån jag är och mitt liv fungerar utmärkt med denna strategi förutom på ett plan: träning. Jag har helt enkelt så svårt för att hålla i den goda vanan att röra på fläsket. När jag väl är igång så går jag gärna iväg till gymmet 4-5 ggr i veckan, men perioderna av ingen träning alls är extremt långa. Jag hamnat helt enkelt i en ond cirkel. Jag är trött och intalar mig själv att idag är inte den dagen jag ska ta tag i träningen. Men eftersom jag inte tränar så blir min kropp ännu tröttare.

20130304-145049.jpg
Saknar mina morgonpromenader i Karlstad

Tänk vad pigg man blir av en promenad ute i friska luften, och hur nöjd man är med sig själv efter ett hårt pass på gymmet och bara längtar efter nästa gång. Man får mer energi att fokusera på skolan och livet flyter på så mycket lättare.

Här i Grand Forks så har vi studenter den otroliga förmånen till gratis träning på skolans Wellness center. Och jag kan säga att det är inte bara ett vanligt gym! Byggnaden är enorm och har alltifrån gruppträningslokaler, basketplaner, vanlig gymavdelning, klättervägg och till och med en “indoor running track” så även dom som hatar löpband och inte vill ut och springa i -30 grader kan få hålla konditionen uppe.

20130304-150221.jpg

20130304-150233.jpg
Bild tagen från http://und.edu/health-wellness/wellness/

3 månader kvar till sommaren! Dags att dränka latmasken inom mig och se till att ha en lång period av goda vanor. Motivationen är på topp ( försöker jag inbilla mig själv iaf ;) )


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *