Efter världens förkylning kom bihåleinflammationen och hälsade på. Inte speciellt uppskattat vill jag lova. Mitt i allt snorande varvat med alvedon och nässpray skrev jag dessutom en tenta. Jag var på botten, skrev tentan och sedan vände allt. Underbart!

Trodde aldrig att jag skulle äta och känna smak, sova utan bultande bihålor eller träna igen. Men nu! Enligt mig resultatet av kilovis av c-vitamin, vitlök och ingefära. Jag har inget tålamod att “vänta ut sjukdomar”. Oh well.

Det fina med att studera vid universitet är det här med att du tar ansvar över studierna. Är du sjuk händer inget, mer än att du missar en hel massa, men ingen ringer hem (jo, dina pluggkompisar!) och funderar vart du är. Men, med det fina kommer det jobbiga också. Är du sjuk och har tenta är det bara att gilla läget och pallra sig iväg att skriva. Självklart kommer det tillfälle för omtenta, men då är du mitt inne i nästa kurs och har annat att fokusera. Alltså, skriva tentor är pain in the ass, måste bli gjort oavsett sjukdom men när de är klara kan du checka av en punkt på vägen till ditt mål. I mitt fall ett steg närmare energiingenjör!

Nu ska jag proppa c-vitamin och fara på träning!

Jenny


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *