bild-15Lördag! Vaknade helt på rätt sida idag. Solen skiner nästan, jag hörde fågelkvitter utanför fönstret när jag (av mig själv) slog upp ögonen strax innan 9. En maskin tvätt är redan igång, frukosten snart framdukad och om några timmar ska jag iväg och öva på gyckel inför en mindre sittning som är ikväll!

Det vart en helt okej vecka i skolan också. Läser lite för många kurser mot vad som är tänkt den här perioden och det har gått bra hittills, men nu mot slutet av perioden när många projekt är som mest intensiva samtidigt blir det lite trixigt att få tiden att räcka till. Har ju än så länge bara skrivit om ”filmkursen” som jag läser. Utöver den läser jag även Immaterialrätt, Grafisk design och kommunikation och den sista kursen är Agil användarbarhetsutveckling för handhållna enheter. Agilkursen går över hela terminen. Denna perioden är det mest bara föreläsningar, och i nästa ska vi i grupp ta fram en app till Android.

Alla kurser jag läser nu har jag ju fått välja själv och det är även därför som jag läser så många kurser (4 istället för de 2-3 som vi i vanliga fall läser). Jag valde att göra så eftersom det är så många kurser som går nu på våren som jag tycker är roliga och gärna vill läsa medans det sedan till hösten är lite färre så därför läser jag hellre lite fler nu. Hösten läser vi ju dessutom 2 gånger där vi fritt får välja vilka kurser vi vill läsa, våren är bara en gång i och med att vi ska göra exjobb under våren i femman. Det gör att det bara är nu jag har chansen att läsa de här kurserna så det är därför helt klart värt att ha det lite stressigare nu mot att få läsa de kurser jag helst vill!

Nu – frukost!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *