Det är nu min tredje dag i Singapore, och jag skulle vilja påstå att det mesta är sig likt. Det är extremt rent överallt, fuktigt, regnar ofta, människorna är supertrevliga, det är tillrättavisande skyltar överallt och det finns vakter i varenda hörn.

20130216-171026.jpg

Victoria’s Secret har tydligen öppnat två butiker sedan jag var här sist. Lycka!

Min vistelse började lite snopet då det hade blivit ett missförstånd angående vem som skulle möta upp mig. Men problem är till för att lösas och jag fick spendera första natten på hotell. I torsdags träffade jag en kompis som jag blev bekant med under min utbytestermin 2010. Jag hade helt glömt bort att det var alla hjärtans dag när jag frågade om hon ville med ut och äta. Men det visade sig att hennes pojkvän ändå jobbade, så jag fick en date på ❤-dagen trots allt.

20130216-172556.jpg

Efter att ha vaknat runt ett i dag (tror att jetlaggen gör sig påmind trots allt) bestämde jag mig för att trotsa molnen och lägga mig nere vid poolen en stund. Jag var naturligtvis helt själv. Många personer här går runt med paraply när solen skiner. Jag solar när det håller på att börja regna. Det var just det faktum att det började regna som gjorde att jag till slut gav upp. I skrivande stund sitter jag i stället på ett köpcentrum i närheten och får manikyr. Köpcentrum finns det för övrigt vid i stort sett varenda tunnelbanestation. Nu ska jag gå ner och träna. Tyvärr är det bara för mig att inse att min tunga styrketräningsperiod är över. Får helt enkelt vara lite innovativ när det kommer till funktionella övningar.

20130216-200533.jpgDen här affären hade nog gått sådär hemma i Svedala.

 

Categories: Lean Machine

3 Comments

Perre · February 16, 2013 at 12:08 pm

Missade T-banan när jag var där ! Ha´de… :-)

LeanMachine · February 16, 2013 at 4:07 pm

Men Perre, det är ju där det händer. Du skulle speciellt gilla de våningsplan som är helt dedikerade till mat. Igår käkade jag friterad “soft crab”. Skalet är mjukt så man käkar helt enkelt hela krabban:)

Marie · February 17, 2013 at 12:22 pm

Uhj, fint väl! Betyder att när du kommer hem nästa gång så har du en stor påse från VS till mig:-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *