las-vegas-casino

Wihooo. Är så lycklig just nu. Om några veckor beger vi oss iväg på en roadtrip med målen Las Vegas och Lake Havasu, Arizona. Här i USA är det standard att åka iväg under Spring Break. Önskar vi hade haft något liknande hemma i Sverige. Skönt men en vecka ledigt.

Hemma i Karlstad jobbar jag extra som Black Jack dealer. Att ha ett jobb vid sidan av studierna är något som jag starkt rekommenderar då det är en härligt tillskott till kassan. Pengar är inte något man direkt har i överflöd som student. Det man bör fundera på bara innan man skaffar ett jobb är hur mycket man egentligen är villig att offra. Om din plan är högsta betyg i alla kurser så kan det nog bli lite tajt om tid med ett extrajobb, du kommer behöva plugga en hel del. Mitt mål har aldrig varit att ha 5or i allt. Mitt mål är att känna att jag förstår innehållet i kursen och kommer kunna applicera den kunskapen i mitt framtida jobb. Och för min del ger den approachen mig möjlighet att jobba vid sidan av studierna.

Men tillbaka till Spring Break. :D Eftersom jag jobbar som Black Jack dealer så följer det sig naturlig att jag älskar Black Jack. Och det bästa av allt är att sen jag kom hit till Grand Forks så har jag hittat en vän som tycker om det MINST lika mycket som jag. Så för oss var det självklart att välja Las Vegas som en destination på vår roadtrip.

C ya
Sandra


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *