Jag vet inte, hur som helst så har jag precis checkat in och satt mig ner för att dricka kaffe på Gardemoen. Jag tar även tillfället i akt att blogga från mobilen för första gången. Det tog mig 10 minuter att checka in och droppa väskan. Så nu sitter jag här med 2 h kvar till avgång.

Det är lustigt. Varenda gång jag ska åka någonstans så fattar jag aldrig vad som håller på att hända förrän jag är framme i stort sett. Jag sitter därför här lite halvt bortkommen och funderar på om jag verkligen fått med mig allt jag hade tänkt. Jag har i alla fall gjort mitt bästa, för i sista sekund bestämde jag mig för att packa en kabinväska i tillägg. Tur för mig att mina blonda toppar håller på att försvinna. Legally brunette är inget uttryck. Så det så.

20130212-152809.jpg
Är det någon jag kommer att sakna så är det den här mannen här nedanför. Han har skänkt mig mycket glädje under de här veckorna som jag varit hemma. Sabina, nöjet var helt och hållet på min sida och jag är sjukt tacksam som fått låna honom. Tack för förtroendet.

20130212-153244.jpg
Jag kommer att vänta med tax free-shopping tills jag anländer Heathrow, så jag uppmuntrar alla att utmana mig i QuizKampen alternativt Ruzzle. LeanMachine/LeanMachine1.

20130212-153912.jpg

Categories: Lean Machine

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *