Som student inom maskinteknik har jag aldrig riktigt varit så intresserad av Kemi och Miljö. Det är helt enkelt inte riktigt min grej då jag vill helst bara vill räkna på allt. Men när jag såg den här produkten så blev jag helt blown away. Tänk vad mycket det finns att skapa här i världen! Och det är detta som jag älskar med all form av vetenskap! Utveckling. Den här videon ger förslag på några användningsområden för den här produkten, men tänk vad man mer skulle kunna använda den till. Vad sägs om inuti matförpackningar? (förutsatt att man kan eliminera det giftiga). Det skulle aldrig mer behövas slängas massa yoghurt eller ketchup som man i normala fall inte får ut ur förpackningen. Åh jag blir så exalterad när jag ser sånt här! Blir inte ni??


3 Comments

Jenny · February 12, 2013 at 12:42 pm

Hur häftigt som helst! Tänk vilken fantastisk regnjacka man skulle få, eller som du skriver alla yoghurtförpackningar o.dyl. Fränt!!

Katarina · February 12, 2013 at 3:38 pm

Undra om det skulle funka på glasögon? Det kanske blir en hinna. Annars, tänk vad bra att aldrig behöva putsa bort fettfläckar

Emelie · February 12, 2013 at 9:18 pm

@Katarina: EXAKT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *