Helg! Så himla gött! Det var en lång, men rolig vecka. Nu i fyran som jag går nu får vi själva välja vilka kurser vi ska läsa. Det finns inga obligatoriska alls och vi har inga bestämda inriktningar utan man väljer själv kurser nästan fritt (det finns några krav som de måste uppfylla).  På så vis blir det lite som sin helt egna inriktning. Hur man väljer kurser är lite olika men jag tycker att jag har valt en bra blandning av både mer kreativa kurser och praktiska.
Denna veckan har dock absolut mest tid gått åt till de två mer kreativa kurserna. Både hela tisdag och onsdag spenderades i en gympasal som fick agera studio åt oss eftersom det var nått strul med den riktiga som vi egentligen skulle ha varit i. På tisdagen riggade vi allt och testade lite hur vi skulle lösa vissa scener. Så på onsdagen var det bara att filma! Tror att resultatet kan bli riktigt bra. Uppgiften går ut på att vi tillsammans i grupp ska göra en reklamfilm åt valfritt fiktivt företag .

Har även varit på en sektionspub nu i veckan. Denna gången var den på en studentpub som ligger på nedersta våningen i studentboendet Vattentornet. Det är precis som det låter ett studentboende i ett omgjort gammalt vattentorn! På (våra) sektionspubar samlas de som läser medieteknik här och har trevligt tillsammans och ofta passar sektionsstyrelsen på att ge lite information. Väldigt trevligt och jag hade gärna haft sektionspub flera gånger i månaden!

Vår “studio”

 


2 Comments

Jenny · February 10, 2013 at 6:53 pm

Vilken häftig kurs! Kul grej! Vad ska ni göra för reklamfilm och vilket fiktivt företag har ni valt?

womengineer · February 10, 2013 at 8:58 pm

Jenny; Vi ska göra en reklamfilm åt någon sorts nätbutik som har sjuuukt snabba leveranser och där budet dessutom klarar av att ta sig igenom alla sorters utmaningar som till exempel ett minfält!
/Michaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *