Grebbestads ansjovis – Med extra hemlängtan!

Börjar äntligen komma in i lite effektivare tider efter lovet. Saker blir gjorda och det känns riktigt gött! Denna period läser jag dessutom många roliga kurser så det gör verkligen inte saken sämre. Dessutom hoppas jag att jag ska hitta tid till att åka hem-hem om inte allt för många helger. Vilket osökt leder mig in på att berätta mer om mig själv. Jag studerar alltså mitt fjärde år mot att bli civilingenjör i medieteknik (mer om vad det innebär i ett senare inlägg, nu är det ju mig det skulle handla om). Vad jag studerar är trots allt inte hela mig.

Jag är född och uppväxt Grebbestad. Det är en liten kuststad, eller nej, jag tror inte ens det får räknas som stad. Håla är nog mer den rätta benämningen. Denna håla är belägen norr om Göteborg (det tar knappt 2 timmar med bil därifrån). Dessutom är jag uppvuxen en bit utanför Grebbestad, granne med ett naturreservat (nej, det fanns inte direkt många kvinnliga ingenjörer att inspireras av där).

Under gymnasietiden flyttade jag sedan till Uddevalla och gick teknikprogrammet. Efter gymnasiet började jag av flera anledningar studera direkt och tog därför mitt pick och pack på bussen och flyttade till Norrköping.

Förutom att studera tycker jag om att träna och för tillfället jobbar jag för att få igång konditionen igen så jag klarar av Göteborgsvarvet i maj. Heja mig!

Just nu läser jag förresten en kurs med det spännande (?) namnet Teknisk projektledning för audiovisuell medieproduktion. Vilket är ett lite förklätt namn för en kurs som går ut på att vi ska göra en film. Imorgon ska de dessutom ta med oss på två studiebesök i Stockholm a lá mellanstadieklass. Det ska i vilket fall bli väldigt roligt!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *