marken

Idag är det dags för årets första kravall här på campus Norrköping som dessutom är läsårets största här – Vinterkravallen! Kravall står för krav på overall, men det är verkligen inte ett krav (även om de allra flesta brukar ha på sig sin).
Så nu på morgonen har jag dragit ut overallen ur garderoben och även letat fram min påse med märken som jag ännu inte orkat sätta fast, för att göra ett litet ryck med det nu på eftermiddagen.
Mina märken kommer dels från olika fester och sittningar som jag varit på, andra har jag köpt för att de ser roliga ut och ganska många har jag fått för olika engagemang som jag varit en del av. Räknade igenom de som låg i påsen och de är närmare 40 stycken och då ska även tilläggas att det redan sitter en hel del på overallen, antar det är resultatet av nästan 4 års studier med mycket engagemang!
I början av min studietid brukade jag limma fast mina märken, vilket första gången även medförde att jag limmade ihop ena benet på overallen. Därefter hade jag en kort men ambitiös tid där jag sydde fast mina märken för hand. Men nu, nu har jag kommit på det (enligt mig) bästa sättet – symaskin! Lite trixigt att få in overallen i den och det blir lite (väldigt) klumpigt, men väl igång går det snabbt och det håller kalasbra!

Nu ska här sys och peppas inför ikväll!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *