Glöm inte att nominera till Womengineer Awards

Du vet väl att vi just nu håller på och anordnar en gala? Vi firar nämligen 10 år i år och kände att det var dags att träffas IRL. Nästan allt av det vi gör sker nämligen online! Så för att visa att vi gillar liknande initiativ som vårt eget ville vi ses istället för att trycka på en ”like”-knapp på Instagram. Ses helt enkelt!Under galan kommer vi dela ut pris i följande kategorier:

  • Best Organisation
  • Best Individual Effort
  • Best Informer
  • Best Inspiration

På fredag är det sista dagen att nominera någon eller några som du tycker gör ett bra arbete för att få fler tjejer intresserade av teknik.Galan är gratis och du kan enkelt anmäla dig genom att antingen besöka Womengineer Awards eller maila till dajana@womengineer.org

Vi ses den 12 Oktober i Stockholm!

Kommentera