I januari skrev jag ett inlägg där jag berättade om de mål jag satt upp för mig själv inför 2018. Eftersom att jag snart publicerar mitt allra sista blogginlägg för Womengineer och vi snart är halvvägs genom 2018 (lägligt nog) tänkte jag ge er en uppdate på hur det har gått so far!

Mål nummer 1: Prova nya saker!
Här är jag på god väg! Efter förra årets spinning-succé har jag försökt att ha detta mål i bakhuvudet vid alla möjliga tillfällen. De saker jag har provat på har främst varit träningsrelaterade, men jag har fortfarande gott om tid på mig att uppnå det här målet till fullo!

En av sakerna jag provat på: landsvägscykling. Än så länge har jag bara hunnit med 90 minuter. Sicken tur att sommaren är lång!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mål nummer 2: Läsa mer!
Även här skulle jag säga att jag är på god väg. För mig brukar läsning gå i perioder – ju mer jag har att göra i skolan, desto mindre läser jag för nöjes skull. Somrar för mig är, som för de allra flesta, en rätt läs-intensiv period och förhoppningsvis följer denna sommar samma mönster som tidigare. Dock har inte våren varit helt fy skam – en del böcker har jag faktiskt hunnit med. De flesta har varit av populärvetenskaplig karaktär; såsom Omgiven av Idioter och Hjärnstark! Rekommenderas starkt!

Mål nummer 3: Genomföra ett examensarbete jag är stolt över!
Precis som jag snart lämnar min roll som bloggare här på Womengineer, avslutar jag i dagarna även mitt examensarbete och tiden som ingenjörsstudent blir ett minne blott. Mitt kanske viktigaste mål för detta år var just att vara stolt över mitt examensarbete, oavsett vilka resultat jag fick fram. Och stolt är jag. Inte bara för att jag snart är klar med det utan även för att jag, med handen på hjärtat, kan säga att jag har gjort mitt allra bästa!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *