Bli Womengineers nästa Social Media Manager!

Pluggar du till ingenjör och vill vara med och stärka unga tjejers självförtroende inom teknik, och samtidigt bidra till en mer jämställd arbetsmarknad i Sverige? Är du en fena på sociala medier, eller har du en brinnande nyfikenhet för att lära dig? Då har du hittat rätt, för Womengineer söker just nu en ny ansvarig för våra sociala medier.

Som Social Media Manager har du en nyckelroll i att utveckla Womengineers varumärke och sprida vårt budskap i sociala medier, såsom Facebook, Instagram och Twitter. Du publicerar både eget innehåll, engagerar övriga teamet i marknadsföringen och utforskar nya sätt att nå ut på. Som ansvarig för våra sociala medier är du, tillsammans med Marketing-teamet, ansvarig för att utveckla och posta material som inspirerar unga tjejer runt om i Sverige. Vi ser gärna att du är en handlingskraftig idéspruta som vill förverkliga dina idéer kring nya kampanjer, foto, film eller design. Om du har ett intresse för Youtube så är det ett plus, men såklart inget måste, vi lär gärna tillsammans!

Är du den vi söker?
Känner du att detta är som gjort för dig? Eller vill du tipsa om någon som du tror skulle göra ett grymt jobb? Skicka då ett mejl med CV och berätta även varför. Alla ansökningar och eventuella frågor skickas till info@womengineer.org så snart som möjligt då rekrytering sker löpande. Märk mejlet med “Social Media Manager” i ämnesraden.

Womengineer är en ideell organisation och alla poster är därför oavlönade. Det vi erbjuder är istället ett grymt team, fantastiska kontakter och erfarenheter från att driva världens bästa projekt – Att det 2030 ska examineras lika många kvinnor som män från landets ingenjörsutbildningar. 

Vi ser fram emot din ansökan samt att få lära känna och välkomna just dig till vårt härliga team!

 

Womengineer
Womengineer är en ideell organisation som arbetar för att öka andelen tjejer på tekniska utbildningar. Målet är att det 2030 examineras lika många kvinnliga ingenjörer som manliga, eftersom en ökad jämställdhet på de tekniska högskolorna leder till en ökad välfärd för Sverige

Kommentera