Hejsan! Hur är läget?

 

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så nalkades det höstbal denna lördag. Jag var inbjuden av min käre Farmacistuderande vän Carl Magnus, och ja.. Ni håller säkert med mig när jag säger att man bör ha som praxis att inte tacka nej till att gå på bal. Att få trippa runt i långklänning och smink, och känna sig som den prinsessa man inte är kan vara oerhört roligt.

 

Trots att jag kände mig lite malplacerad som ingenjörsstudent ibland alla dessa apotekare så kunde jag ändå tack vare mina kemikunskaper (och mitt älskade halsband med en serotoninmolekyl hängandes runt halsen) bidra till diverse mingel och middagskonversationer.

 

Balen hölls på Norrlands nation här i Uppsala. Jag som aldrig varit där tidigare blev väldigt imponerad av både lokalen och festdekorationerna. Unde sittningen bjöds det sedan på tal, sång och annan underhållning, och dessutom delades det ut ett stipendium.

.. Det var ingen bal på slottet, men det var nog så nära man kan komma. Efter middagen som varade i en sisådär tre timmar öppnade dansgolvet, som tyvärr inte hann bli speciellt fartfyllt innan jag kände att det var dags att cykla hem. (Ja, jag cyklade i min klänning.. Environmentalist, javisst!) 

 

Nu tackar jag för ikväll, och önskar er en god natt!

 

Just det, här har ni ett litet hopkok av de bilder som jag och Carl Magnus tog under kvällen.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *