God kväll!

 

Här kommer en liten uppdatering ifrån en trött Anna.

 

Jag har suttit limmad vid en stol i en av universitetets korridorer hela dagen. Jag vet, jag har själv sagt att det inte är nyttigt att sträckplugga, men just nu är det en laborationsrapport som ska bli klar och då brukar det bli långa pass framför skärmen. Förhoppningsvis får vi ordning på den under morgondagen så att jag kan trippa iväg på Höstbalen senare på kvällen med gott samvete. -Ja, ni hörde rätt. Jag ska på bal! Jag lovar att dela med mig av bilder ifrån det lilla upptåget senare..

 

Men, jag måste faktiskt nämna en sak som gjorde mig oerhört glad. Igår fick jag reda på att jag klarat min första kurs som student vid Uppsala Universitet(!!) Det var den där kursen i Biofysikalisk kemi som jag jämrat mig lite över här i bloggen. Det visade sig alltså att jag trots allt lyckats snappa upp lite kunskap, vilket alltid är lika skönt att få på pränt. Tjoho!

 

Nedan finner ni några captions ifrån min dag. Alltså, dockan på nedersta bilden får mig att haja-till varje gång jag passerar. Jag undrar när jag kommer att lära mig..

God natt på er!


1 Comment

Fredagsmys! – NyKvinna · November 18, 2017 at 7:01 am

[…] Senaste nytt från Womengineer: Fredagsmys! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *