Hej! Hur är läget denna lördag?

 

Med mig är det bra. Jag är lite stolt då jag redan anmält mig till vårens kurser. Wow, tänker ni; det måste du ju göra om du ska plugga.. Men faktumet att jag inte lät sista-minuten-paniken vara min största drivkraft den här gången känns som ett stort steg framåt för min del. *Klapp på axeln* Jag gick dessutom lite wild & crazy och plockade med en extra 5 hp kurs i elektrokemi. Det kanske är ett sådant berusat beslut som jag i efterhand kommer att ångra, men äsch tänker jag, det värsta som kan hända är att jag får skriva en omtenta eller två.

 

Resten av dagen har jag ägnat åt lite kruk-shopping (second hand <3) och jobb. Nedan kan ni se några bilder från min dag. Bland annat hur jag ser ut när det är “framkameran” som går igång när man ska ta en bild med telefonen. Jag antar att vi alla varit där.. Bevisligen finns det stunder då jag ser lika vilsen ut som jag är. Haha.

 

Med det sagt är det dags för mig att slänga ihop lite middag –> Grönsakssoppa är billigt, går snabbt att laga och är gott. Man kan dessutom köpa alla de fula grönsakerna som ligger i botten av lådorna på ICA då det inte är någon skönhetstävling när det rör sig om urval av ingredienser till en sådan rätt. Gott för både planet, mage och plånbok.

 

Nu önskar jag er alla en fin lördagkväll!

coll2 coll

Skärmavbild 2017-10-14 kl. 19.41.55


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *