Är du Womengineers nästa stjärna?

starsofwomengineer

Pluggar du till ingenjör och vill vara med och stärka unga tjejers självförtroende inom teknik och bidra till en mer jämställd arbetsmarknad i Sverige? Då har du hittat rätt, för Womengineer söker just nu två medlemmar till projektgruppen, en Nätverksansvarig och en Art Director!


Nätverksansvarig:
Som nätverksansvarig blir du ansvarig för att utveckla Womengineers samarbeten med framförallt skolor och universitet, både med ledningen och studenter. Detta kommer du göra genom att representera Womengineer i externa sammanhang, men även genom att utveckla vår kontinuerliga kommunikation, genom exempelvis nyhetsbrev.

Vi tror att du älskar att ha och ta kontakt med människor – både på skolor, i universitetssammanhang och på företagsevent. Din geografiska position i landet spelar ingen roll, men i Skåneregionen finns ett redan utbyggt nätverk att ta över.


Art Director:
I rollen som Art Director ansvarar du för Womengineers och IGEdays grafiska profil. Detta kan innebära allt från att se till att föreningens hemsidor ser tilltalande och enhetliga ut, att producera grafiskt material till annonser samt att stödja andra medlemmar i projektgruppen med bildmaterial till deras texter.

Detta är en kreativ roll och vi tror att du är påhittig, har ett öga för och en vilja att lära dig mer om design, samt kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra.


Är du den vi söker?
Känner du att någon av posterna är som gjord för dig? Eller vill du tipsa om någon kompis som du tror skulle göra ett grymt jobb? Skicka då ett mejl med CV och berätta även varför! Alla ansökningar och eventuella frågor skickas till info@womengineer.org så snart som möjligt då rekrytering sker löpande. Märk mejlet med den posten du söker i ämnesraden!

Viktigt att notera är att Womengineer är en ideell organisation och att alla poster därför är oavlönade. Det vi erbjuder är istället ett grymt team, fantastiska kontakter och erfarenheter från att driva världens bästa projekt – Att det 2030 ska examineras lika många kvinnor som män från landets ingenjörsutbildningar

Vi ser fram emot din ansökan samt att få lära känna och välkomna just dig till vårt härliga team!

Womengineer
Womengineer är en ideell organisation som arbetar för att öka andelen tjejer på tekniska utbildningar. Målet är att det 2030 examineras lika många kvinnliga ingenjörer som manliga, eftersom en ökad jämställdhet på de tekniska högskolorna leder till en ökad välfärd för Sverige

Kommentera