Hej allihopa! Hur är läget?

 

Big news; Som rubriken förtäljer är jag tillbaka på svensk mark igen. Jag anlände den 24 juni till Landvetter flygplats och möttes där av min älskade lillasyster. Var hade jag resten av familjen tänker ni kanske då? -Jo det ska jag förklara för er. Det var nämligen ingen förutom min lillasyster som fått reda på att jag skulle komma hem just den 24 juni. För att uttrycka det i klarspråk var mitt återvändande en överraskning för både min mamma och pappa.

 

Det är inte första gången jag hittat på den här typen av hyss. Även efter mitt förra utbyte valde jag att smyg-flyga hem för att chocka mina föräldrar. Det är nästan så att jag snart kan börja benämna det som en typ av hobby.

 

Nedan finner ni alltså bilder ifrån min kära födelseort Varberg. Den lilla sommarstaden på västkusten. Det är här jag kommer att hålla hus fram till dess att jag i höst påbörjar mina mastersstudier. På tal om det så tänkte jag i mitt nästa inlägg skriva lite mer om hur mina planer för hösten ser ut. To be continued..

 

Jag hoppas att ni haft en riktigt fin dag hittills, och att sommarkänslorna hunnit infinna sig riktigt ordentligt hos er alla. Hej på er!

19243324_10154934389273795_7164722686234304296_okallis


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *