Som jag tidigare berättat fick jag inte nog av ett år i Sektionsstyrelsen utan beslutade mig under hösten för att söka ytterligare ett år – denna gång till posten som Vice Ordförande. Sagt och gjort, på Sektionens Höstterminsmöte ställde jag mig återigen inför sektionens medlemmar och bad om deras förtroende att, under ytterligare ett år, leda Sektionen i den riktning jag tror på.

Och varför berättar jag om detta? Jo, för jag fick förtroendet och under helgen som vi snart har lämnat bakom oss var det återigen dags för den traditionsenliga Skiphteshelgen. En helg då avgående Styrelse skiftar in den nya genom att den nya Styrelsen bland annat får utföra diverse uppdrag. Efter drygt 48 intensiva timmar är nog utmattad det adjektiv som beskriver mitt tillstånd allra bäst.

IMG_4571

Så här såg det ut när jag och resten av nya Styrelsen (samt tio purjolökar) blev kidnappad av avgående Styrelse. Temat för dagen var charter!

Helgen som passerat har varit fantastisk och trots minimal mängd sömn och en förhöjd kroppstemperatur (aka de årliga influensasymptomen som alltid dyker upp i februari) är jag riktigt laddad inför veckan som kommer! Häromdagen skrev jag om det stundande inriktningsvalen och denna vecka är det äntligen dags för de efterlängtade informationsmötena. Det ska bli riktigt kul att äntligen få höra mer om de olika inriktningarna och jag hoppas att jag får en ännu bättre bild av vad jag faktiskt vill göra.

Inrikningsinfon är inte det enda som händer. På fredag ska jag prata om kemi- och bioteknikprogrammen inför okänt antal studenter från LTH:s tekniskt basår-utbildning. I skrivande stund sitter jag och jobbar med presentationen, men jag är fortfarande aningen osäker på exakt vad man vill veta som student på ett tekniskt basår eftersom att jag själv inte har någon erfarenhet utav detta. Är det någon som har läst det och skulle kunna dela med sig av lite tips?

 

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *