Det är med blandade känslor jag skriver det här inlägget, detta inlägg som blir mitt sista. I tre år har jag skrivit för Womengineer och det har varit fantastiskt givande. Nu är jag inne på mitt sista år som civilingenjörsstudent och jag har kommit en bra bit in i mitt exjobb. Det börjar bli dags att fokusera på framtiden, på att leta arbetsplatser och allt som en eventuell flytt medför då jag har en hel familj som berörs av alla framtida beslut.

Jag känner mig inte orolig för att min avgång kommer lämna ett allt för stort tomrum. Womengineer har flera fantastiska skribenter som är värda att läsas. Ni ska veta att även om jag slutar skriva kommer jag fortsätta läsa.  Här finns så mycket inspiration att hämta!

Några sista råd på vägen:

Du går i skolan för att lära dig, inte för att du kan. Det är få som förstår var läraren snackar om under de första lektionerna. Jag har haft kurser där jag knappt förstått någonting alls fram tills de sista veckorna. Ibland behöver man tid för att bitarna ska falla på plats. Tid och hårt arbete. Det är därför vi går skola, för att lära oss!

Att någonting är tråkigt betyder inte att det är svårt. Att någonting är svårt betyder inte att det är jobbigt. Lär dig skilja på de här sakerna och lär sig se utmaningen i det svåra.

hejda

All lycka till er fantastiska läsare! Kämpa på och smid er egen lyckliga framtid!

Mia


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *