Är DU Womengineers nästa projektledare?

academic_work

Skulle du beskriva dig som driven och ansvarstagande? Brinner du för att inspirera andra och vill utveckla din ledarskapsförmåga? Womengineer söker nu en engagerad ingenjörsstudent som ska ta över projektledaransvaret för organisationen. Rollen som projektledare är anpassad för att du ska kunna studera samtidigt och du förväntas arbeta omkring 15 timmar i veckan.

Som projektledare kommer du att arbeta med att leda projektgruppen och stötta medlemmarna i deras respektive uppgifter samt ansvara för möten, konferenser och träffar. Medlemmarna i projektgruppen har ansvarsområden såsom ekonomi, marknadsföring, webb och näringsliv. Rollen som projektledare syftar till att ha en övergripande koll över respektive område och skapa rätt förutsättningar för projektgruppen. Du kommer att arbeta med strategisk och operativ planering med projektgruppen och styrelsen samt verka som länken däremellan. Vidare kommer du att vara ansiktet utåt för organisationen och representera Womengineer i olika sammanhang genom att synas, mingla och bygga kontaktnät.

I rollen som projektledare kommer du få testa på allt vad det innebär att driva såväl långsiktiga som kortsiktiga projekt och få möjlighet att bygga upp ett stort kontaktnät inför din framtida karriär. Uppgifterna ger stora möjligheter till utveckling på både ett professionellt och personligt plan. Det kan vara ett utmärkt forum för att testa dina idéer och ger dig vana att nätverka professionellt samt sälja in organisationen och dig själv.

Läs mer och ansök hos Academic Work.

Kommentera