Ibland är det inte alltid studierna som är det roligaste, utan allt studentengagemang runt omkring! Sedan februari  har jag tillsammans med detta härliga gäng utgjort TEAM-kommittén:
DSC07872

Tillsammans med ytterligare drygt 100 arbetande värdar kommer vi att anordna ett arbetsmarknadsmässa om  lite mindre än en månad(!). Min roll i det hela är Miljö- och Informationsansvarig. Dels jobbar jag med att minimera mässans miljöpåverkan, vilket jag tycker är så roligt. Med 4000 besökare och ca 80 utställande företag finns det verkligen möjlighet att påverka! Dessutom får jag jobba med att all information ska komma ut på ett tydligt och enkelt sätt för alla företag och besökare.

Mässan är till för att företag och  studenter ska få mingla, träffas under personliga möten samt anordna/delta på inspirerade event och föreläsningar. Sno give aways för att fylla på pennförrådet för resten av din studietid, mingla runt för att få en inblick i olika branscher eller en toppenchans att skaffa sig det där dröm-internshipet. På en arbetsmarknadsmässa finns oftast något för alla!

Min favoritmingel-line är “Hur jobbar ni med jämställdhet på ert företag?“. Ibland ger det superbra respons och ibland uppstår tyvärr lite stel stämning… Om frågan på något sätt ger företagsrepresentanten/företaget  en tankeställare, tycker jag att den stela stämningen dock är 100% värt det.  I år blir det nog varken mingel eller någon stel stämning, men istället ska det bli väldigt kul att vara med och bidra till att mässan blir av för alla studenter! Att jag  dessutom fått möjlighet att lära känna ett så roligt gäng och framförallt att ha lärt mig så mycket nytt är också anledningen till varför jag tycker det så kul att engagera mig och att ha jobbat med TEAM de senaste halvåret. TAGGA TEAM!


1 Comment

Sju anledningar att böra plugga till ingenjör – Womengineer · March 27, 2017 at 7:52 am

[…] genomföra tre dagar med föreläsningar, workshops, samarbeten och kvällsevent. (Här och här kan ni läsa mer om ideellt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *