5 tips för att toppa tentaperioden

Är det söndag eller torsdag idag? Ungefär så bra koll har jag på dagarna under en tentaperiod, eftersom alla dagar ser mer eller mindre likadana ut: plugg, plugg, plugg. Jag tänker alltid att nästa tentaperiod – då ska jag planera bättre! Nja, på något sätt blir det alltid så här inför tentorna.


Bildkälla.

Och egentligen är det faktiskt inte så farligt. I alla fall inte när en sitter med bra pluggkompisar, varje dag känner att idag lärde jag mig nytt och ett sommarlov väntar runt hörnet. Dessutom finns det ju smarta strategier att ta till så att plugget blir betydligt lättare som en har lärt sig efter några tentaperioder.

Här har jag samlat Womengineers bästa tentatips:

  • Använd dig av smarta minnesstrategier när du ska lära dig termer och liknande. Detta kan verkligen spara otroligt mycket tid!

Lycka till med tentorna!

1 kommentar

Kommentera