Jag har tagit mig levande ur en tung helg… Med nöd och näppe! Efter månader av skola och arbete med Jämställdhetsveckan, så unnade jag mig en riktig kalashelg! Det blev till och med vinlunch i fredags (det minsta glaset, men ändå!!!). Fredagkvällen bjöd på kalasande med tjejkompisarna, långt in på småtimmarna. Ja, och sen var det ju lördag… Och då spårade det ur lite. Efter en trevlig middag, försökte jag övertyga min kille att vi skulle åka till en fest på Karlaplan men han var inte alls intresserad. Det slutade med att jag åkte dit själv, bara för att säga hej till värden. Ja, och den snabba visiten övergick i ett dunderkalas som även det fortsatte långt in på småtimmarna.

 

FullSizeRender-1

Eftermiddagspaus från plugget på lördagen

 

Så kom söndagen och jag mådde precis som jag förtjänade. En dags pluggande förstört och jag blev lite trött på mig själv. Men så kom jag på att nya säsongen av House of Cards hade kommit ut. Ja, ni kan ju gissa själva. Jag sträcktittade och måste säga att säsong fyra nog är den bästa säsongen som någonsin har gjorts av en TV-serie. Det borde vara obligatoriskt att se på den! Ångrar nu att jag slukade alla 13 avsnitt på två dagar (kunde inte låta bli att se på säsongsavslutningen när jag åt frukost imorse), det lär ju dröja tills jag har någon att diskutera allt med haha!

 

IMG_9527

Just nu: Fullt återhämtad från helgen! Nu slår vi på tentakrafterna!

 

Idag då? Ja, tentorna närmar sig så det är inte en lugn tillvaro jag befinner mig i. Imorgon ska jag dessutom hålla lunchföreläsning på KTH – helt sjukt! Jag har inte ens bestämt mig för vad jag ska prata om, än mindre har jag övat in någon form av presentation… Det borde lösa sig ändå, jag ska ju snacka om jämställdhet eftersom det är den internationella kvinnodagen då. För att avsluta årets finaste dag, ska även projektgruppen från Jämställdhetsveckan ut och äta fin-middag på Escalier! För er som har tittat på House of Cards, så kan jag meddela att jag onekligen känner mig som Claire Underwood när jag sitter och skriver på mitt tal! 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *