pr_social_media_0

Womengineer utökar sin projektgrupp och söker nu två kreativa talanger som vill vara med och driva organisationen framåt! Tycker du att det är lika viktigt som vi att fler tjejer får upp ögonen för tekniska utbildningar? Studerar du själv till ingenjör? Sök då någon av följande roller:

SOCIAL MEDIA MANAGER

Om tjänsten

Som Social Media Manager har du en nyckelroll i att utveckla Womengineers varumärke och sprida vårt budskap i sociala medier, såsom Facebook, Instagram, Twitter m fl. Du publicerar både eget innehåll och engagerar övriga teamet i marknadsföringen. Vidare utforskar du nya sätt att nå ut på, t ex i form av kampanjer eller nya kanaler.

Vi söker dig som

Älskar sociala medier! Du tycker det är roligt med bild och text och är en mästare på att fånga uppmärksamheten. Du är en idéspruta som dessutom har förmågan att gå från tanke till handling. Du har även lätt för att engagera andra.

PR DIRECTOR

Om tjänsten

Som PR Director har du en helhetssyn på Womengineers kommunikation utåt och är en viktig spelare i att utveckla denna. Du sammanställer statistik från såväl sociala medier som besökstrafiken på vår hemsida. Vidare kommunicerar du med externa aktörer och skriver pressreleaser, artiklar och liknande.

Vi söker dig som

Brinner för kommunikation! Du vill förmedla Womengineers budskap och kan formulera dig väl i tal och text. Dessutom tycker du att det är spännande med siffror och har lätt för att se mönster.

HUR ANSÖKER JAG?

För att ansöka till posten Social Media Manager vill vi att du skriver några rader om dig själv och hur du vill sprida Womengineers budskap i sociala medier. Du får gärna visa ett konkret förslag eller länka till dina personliga konton.

För rollen PR Director vill vi att du berättar vem du är och varför du ska bli Womengineers nästa kommunikatör. Extra plus om du skickar med något du tidigare har skrivit eller utformat.

Ansökan och eventuella frågor skickas till info@womengineer.org. Rekrytering sker löpande. Läs gärna först igenom vårt syfte och mål och lär känna oss i teamet här.

Vi ser fram emot din ansökan!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *