[two_third]
#1 Jag har tävlat i VM

I Tennessee, USA. Och vad tävlade jag i? Jo, Line Dance av alla saker! Haha. När jag var 13 var vi ett byagäng som satsade storslaget. Hur gick det? Vi kom sist, men det var förväntat med ett halvårs träning.

# 2 Jag är kort
Jag är den som alltid blir klappad på huvudet. Jag har blivit sjukt smidigt med att klättra upp på hyllor i mataffärer och köket. Jag står alltid på tå vid en receptionsdisk. Jag kan få upp fötterna på flygplansstolen och luta huvudet mot knäna. Jag är 155 cm ;)

short

 

#3 Israel var det första landet jag besökte

Mitt första resmål i livet var som 11 åring till Israel, av alla länder. Dessutom var det mycket oroligt där. Hur hamnade jag där? Med en släkting inom FN och en annan som älskar att resa så var det både självklart och spännande. Jag fick dessutom stå i självaste Jesus grav! Han var inte där dock,.

#4 Jag har bott hos en amerikansk skådespelare utan hans vetskap!
Under mitt au pair år blev jag vän med en annan au pair som jobbade för en mycket känd amerikansk skådespelare. Hon och familjen bodde i ett penthouse på Manhattan och utan deras vetskap bjöd hon in hela kompiskretsen när familjen var bortresta. Vi sov i deras säng (himmelskt skön), låg under deras signerade matbord (hur många kändissignaturer som helst) och satte på brandlarmet så det tjöt hela natten,.

 

#5 Jag tog 40 körlektioner
Det här är sjukt många körlektioner! Och jag tycker det fortfarande är lika kul att berätta detta när jag hör någon vara stolt över 3 körlektioner. Dels är det kul för att det är så sjukt många och dels är det sjukt konstigt för att jag kört traktor och bil på gården sen jag var 12. Det finns en annan förklaring än att jag skulle suga på att köra bil och det är att jag flyttade hemifrån som 16 åring och aldrig riktigt övningskörde med mina föräldrar. Tack och lov lovade min mamma betala mitt körkort om jag inte drack alkohol innan jag var 18!

#6 Jag har varit på New York Fashion Week
Familjen jag bodde hos när jag jobbade som au pair var verksamma inom modebranschen så jag fick till min stora glädje gå på denna kända och häftiga tillställning. Man fick gratis smink och håruppsättning och fick titta på alla dessa vingliga ben i  20 cm klackar. Jag själv gick i typ sneakers.

 

#7 Min hemliga dröm
Med ett dansintresse så finns det bara en given dansdröm för mig. Att lära mig salsa i Colombia! Jag har inte varit till Sydamerika än, men ni förstår ju vad som kommer hända då!

#8 Jag har har klarat mönstringen
Jag ville väldigt gärna göra lumpen som 18 åring. Jag gick på några veckors minilumpen och mönstrade. Tyvärr (och som tur är nu) tog min astma mig inte så långt. Jag klarade mönstringen men fick inte den position jag ville ha.

mil

#9 Jag har ingen fallenhet för språk
Jag har sett den finska gränsen från min gård varje dag under min uppväxt. Även om min stad var svensk så var det mer eller mindre ett finskt samhälle. ALLA pratade finska. Pappa, släkten, kompisar, lärare. Hela samhället. Jag lärde mig aldrig och jag såg till att snabbt flytta därifrån. Haha.

#10 Om du har missat
Jag är värsta bondtjejen. Tycker jag själv, men min mamma skulle nog inte hålla med. Jag frågar för ofta hur mycket en ko mjölkar. Det borde jag liksom lärt mig. Svaret är: Uppemot 20 liter per mjölkning. Visst är det mycket? Dessutom mjölkar dom 2 gånger om dagen!! Ja, jag har druckit en del mjölk som liten :)

[/two_third]


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *