Woho! Ny hemsida gjord av grymma Yvonne Le!  Mycket lättare att överskåda och navigera sig på samt ett litet steg på vägen till att nå vårt mål:

Att det 2030 examineras lika många kvinnliga ingenjörer som manliga. Vi gör detta eftersom vi tror att en ökad jämställdhet på de tekniska högskolorna leder till en ökad välfärd för Sverige.

Det som jag tycker är det allra bästa med Womengineers nya portal och som ni absolut inte får missa att kolla in är:

blogg2

  • Bloggare. Mycket lättare att få överblick över såväl aktiva som inaktiva bloggar. Enkelt att hitta både  nya och gamla blogginlägg att inspireras och peppas av samt att få en bättre bild av hur det är att plugga till ingenjör.

blogg1

  • Intervjuer med ingenjörer. Nu med en helt annan översikt! Det finns så många coola poweringenjörer att inspireras  av och här finns ett helt intervjuarkiv med några av dem. Så nice! Eller om en inte har någon aning om vad en ingenjör gör,  är det här definitivt sidan att klicka sig in på! Det går dessutom att enkelt filtrera på utbildning och/eller universitet, om en är intresserad av att veta vilka spännande utmaningar som väntar efter just en särskild utbildning.

Så spana in dessa sidor och hjälp oss att uppnå vårt mål genom att fortsätta komma tillbaka till Womengineer och gilla, dela och tipsa om Womengineer till alla potentiella, framtida ingenjörer!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *