Hej!

Sedan vi senast hörde har min multitaskingförmåga testats till sitt yttersta – Nollningen drog igång under min sista jobbvecka, vilket resulterade i att jag skulle lyckas balansera jobblivet med de åtaganden jag hade som Styrelseledamot under den första veckan på terminen. Mitt i allt detta skulle jag dessutom skriva en mikrobiologitenta (som jag faktiskt klarade – thank god). Veckan därpå (alltså för en vecka sedan) drog höstterminens två första kurser igång och förra veckan var en balansgång mellan att landa i de nya kurserna och starta igång all sektionsrelaterad verksamhet. Det har, som ni kanske förstår, varit hektiskt den senaste tiden men jag hoppas att jag kommer att landa i allt under den kommande läsveckan och återgå till studentlivs-vardagen någotsånär.

 

IMG_3236

Sedan jag senast bloggade har jag åkt på Spexturné i Lund tillsammans med mina buddies i Styrelsen…

IMG_3247

…lagat brunch till typ 160 Nollor och Phaddrar. Det var…intensivt…

IMG_3263

…gått på läsårets första pub som utskottet Kommando Gul anordnade…

IMG_3320

…och besökt Helsingborg för att bevittna alla sektioners försök att flyga till Danmark. Det gick, precis som alltid, inte så bra. Men kul var det!

Även om jag inte riktigt lyckats komma till underfund med vad mina två nya kurser “går ut på”, är jag riktigt taggad på de utmaningar som väntar. Just nu läser jag en kurs i Analytisk kemi (eller “Analen” på kemi- och bioteknikerspråk) och en kurs i Matematisk statistik – två kurser som jag är övertygad om att jag kommer att ha användning för under mitt framtida yrkesliv.

Nu väntar lite förberedelser inför morgondagens fyra skoltimmar innan det är dags för denna trötta teknolog att sova. Hoppas att ni alla som läser detta har haft en fantastisk start på terminen och att ni är minst lika taggade på det kommande läsåret som jag är!

Jag lovar att vi hörs snart igen!
Kram
Kristina


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *