fireworks

Studenter i alla möjliga slags overaller och utstyrslar springer runt på stan. Musik spelas på högsta volym och överröstas av hesa stämmor. Flyttbilar kör in på bostadsområdena och resväskor hörs rulla. Då vet man att det är dags – imorgon sätter terminen igång även för oss “gamla” studenter!

Själv har jag njutit av de sista dagarna av ledigheten på bästa sätt. Nja, inte riktigt… En arg liten insekt bestämde sig för att spruta in gift i mitt ben så jag har suttit fast med antibiotika och “utegångsförbud”. Det passar aldrig att bli sjuk, men ska jag vara helt ärlig så kom det ganska lägligt den här gången ändå. Det är bra att tvingas ha tråkigt ibland för att riktigt kunna längta tillbaka till vardagen igen.

Det som står på mitt schema i höst är Industriella produktionssystem, Optimering och simulering och Miljösystemanalys: management för hållbar utveckling. Jag läser med årskursen under i en termin eftersom det ju blev lite tokigt med mina kurser från München. Men det blir kul med en ny temporär klass. Och snart knackar dessutom min nya temporära roomie på dörren. Mycket nytt och temporärt här!

Vad hittar du på i höst?

Johanna


1 Comment

För att kunna bli glad igen måste man först tillåta sig att vara ledsen · September 6, 2015 at 6:54 am

[…] Min började jättebra. Det var kul att se många både nya och gamla ansikten, kurserna verkade bra, jag har satt igång med ett spännande uppdrag på jobbet och planerat in en rad roliga händelser för hösten. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *