Hej! Och välkommen till min blogg här på Womengineer! Jag tänkte börja med att presentera mig själv så ni vet vad det är för filur ni nu kommer att få möjlighet att följa.

Jag heter Jenny, är 22 år gammal och är född och uppvuxen i Linköping där jag bott större delen av mitt liv med undantag för ett sabbatsår i Belgien och mitt utbytesår i Uruguay förra året.

Med en pappa som är ingenjör var det det absolut sista jag skulle bli när jag växte upp. Men några prova-på-dagar på universitetet under gymnasiet fick mig på andra tankar och det är jag väldigt tacksam för idag. Jag stortrivs med min utbildning som har det opraktiskt långa namnet Civilingenjör i Industriell Ekonomi Internationell Spanska. I höst börjar jag mitt fjärde och näst sista år på programmet och det känns både spännande och lite läskigt. Jag har valt att inrikta mig dels mot Reglerteknik och dels mot Strategi och styrning så det kommer bli en härlig mix av ämnen här på bloggen. Jag tycker det mesta som har med automation och robotar är spännande så ni kan förvänta en hel del länkar till artiklar om det (där av namnet på bloggen In control).

Varmt välkomna hit, jag hoppas att ni kommer tycka om att följa mig och min blogg!


1 Comment

Kristina Sturk · August 30, 2015 at 6:06 pm

Det ska bli superkul att följa dig! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *