Nu är jag tillbaka. Efter ett långt uppehåll. Jag har aldrig varit speciellt duktig på det där med balans och jag går allt som oftast all in åt än det ena hållet och än det andra. Efter tentorna behövde jag en break. Jag behövde andas och skärma ut allt som hade med skolan att göra.

Så istället för att skriva rapporter och bygga dörrstängare jag arbetat och spenderat all min lediga tid med familjen. Vi har försökt lägga ner så mycket tid som möjlig på att vara utomhus. Vi har haft långa dagsvandringar, bland annat spenderade vi en dag på grusvägen mellan Haparanda och Kalix och avverkade en sträcka på 26 km. Vi har fått ihop några tältnätter och lämnat Sverige för en snabbvisit i Norge. Friluftslivet är fantastiskt. Där ute laddas mina batterier, där ute känner jag lugnet och samlar styrkan. Där ute hämtar jag kraft och motivation. Nu, nu jäklar!

Lofoten i Norge.

Lofoten i Norge. 

Sommaren är inte slut (även om det känns så med tanke på vädret här uppe…) och än har vi tid för flera äventyr. Hur kommer du spendera resten av din sommar?

Mia


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *