Det finns väl ingen göteborgare som har missat att staden i år välkomnar lagen i Volvo Ocean Race i mål? En av hamnsponsorerna är Ericsson och alla vi summer interns blev därför inbjudna till en guidad tur av utställningen i deras paviljong igår.

Passande nog anordnar även den avdelning jag jobbar på ett stort event just nu. Så i dagarna tre får man passa på att gå på spännande seminarier, mingla med människor från hela världen och besöka festligheterna igen. Finns det någonting jag blir riktigt inspirerad av så är det just att lyssna på kunniga personer tala om framtiden!

sailing

Jag tycker det är trevligt att jobb inte bara behöver vara jobb i den bemärkelsen att man är “produktiv”, utan att det även kan inkludera t ex nätverkande och kompetensutveckling. Det känns allmänt som en sund sak att investera i sin personal eftersom det ju är den som utgör varje företags största tillgång.

Särskilt glad blir man när man får åka båt och njuta av såväl sol i ansiktet som en ljuvlig utsikt. Och när man får klä upp sig såklart! En bra dag, med andra ord.

Johanna


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *