Hej! Jag har varit på resande fot och tycker då att det är svårt att ta mig tid för att skriva. Jag vill vara i nuet och uppleva allt. Totalt 5 dagar i New Jersey för att träffa familjen som jag aupairade åt i ett år. 5 dagar i New York för att få fylla på livsglädje-kontot. När jag sagt hejdå till Manhattan satte sig en glad och förväntansfull tjej på flyget till Sao Paolo, väl framme mötte jag upp min blivande sambo och reskamrat Jessica.

IMG_9582

Allt gick ovanligt smidigt. Jag lyckades snacka till mig en extra incheckad väska utan att betala en krona. Under den 6 timmar långa väntan på vårt inrikesflyg satte vi oss på Starbucks för att lära känna varandra lite bättre. Vi flög till Florianopolis, vi båda har stor respekt för the Brazilian gangsters och med vässade armbågar tog vi bussen till Blumenau och taxi till hotellet vi ska bo på. Båda rädda för att blå blåsta och på sin vakt, allt gick bra.

Vi sov som fågelungar och gick upp vid 9 tiden, jetlagmössan hade tagit ett stadigt grepp om vår tillvaro. Stapplandes på vår fåordiga portugisiska tog vi oss ut på staden för att fylla upp kylskåpet, köpa handdukar, lakan, ordentliga köksredskap, mys till sovrummet med målet att göra lägenheten till ett hem, vårt hem.

Just nu är vi rätt kluvna om vi ska bo kvar eller leta vidare efter boende. Internet finns endast i lobbyn och är otroligt dåligt. Jag kan klicka rätt ordentligt om jag ska skypea eller facetimea och det laggar, kan förstöra en hel dags humör. Ett annat minus är att poolen är under glastak och att det regnar. KOM IGEN? Vi skulle ju till paradiset där man kan sola och bada varenda dag.

Men vi lever, mår bra och ska se till att ge tillvaron guldkant.

Kramkram
/Ellen

Ps. Healthy on a budget 3 är på G! J

IMG_9579

Brasilianarna kanske inte är mästare på engelska ;)

IMG_9592

Första middagen med min nya sambo. Vi äter med våra familjer och vänner <3

IMG_9588

endast hackigt internet i lobbyn… Ska man vänja sig till detta?

IMG_9577


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *