Idag drar en ny läsperiod igång, precis som Kristina skrivit om här. Och visst är det som hon säger; Den här läsperioden ska jag ligga i fas, den här läsperioden ska jag förbereda mig innan föreläsningarna och göra de rekommenderade uppgifterna efteråt. Den här läsperioden ska allt flyta på och jag ska inte sitta där, två kvällar innan tenta, med en klump i magen bara för att jag inte pluggat nog. Jag har skrivit om hur jag försöker lägga upp min studietid här men ibland går det inte. Ibland dyker det upp projektkurser som slukar all tid med hull och hår och sedan står man där. Utan att ha gjort rekommenderade uppgifter, utan att ha läst alla sidor och utan tillräcklig kunskap. Precis som det blev förra läsperioden.

Den här läsperioden ska vi läsa Projekt C – Sustainable living och Indoor climate. Jag ser fram emot båda kurserna. Jag inser också att ännu en sådan där projektkurs väntar och att det kommer kärvas en hel del planering och hårt arbete från min sida om jag ska lyckas hålla ligga i fas. Det ska bli spännande att se hur det här slutar!

Miniräknare, böckerna och räknehäftet - såhär ska det se ut!

Miniräknare, böckerna och räknehäftet – såhär ska det se ut!

Mia


3 Comments

Kristina · January 19, 2015 at 5:33 pm

Hoppas att du hade en grym första dag på vårterminen! :)

womengineer · January 21, 2015 at 6:29 am

Tack! Det hade jag. Det hela började med ett par riktigt inspirerande föreläsningar :D

Varning: Personligt och nedstämt · February 18, 2015 at 7:07 am

[…] Själv är jag inne i någon slags … nedstämd period. Jag gillar de kurser jag läser just nu. De är väldigt intressanta och precis den typen av kurser jag trivs med. Jag trivs också bra på […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *