… För så är det ju verkligen, nu precis innan jul. Förra veckan tog jag över womengineers instagram och bjöd på några blickar in i hur vardagen som ingenjörsstudent kan se ut. Men vet ni vad? Det roligaste är att ingen vecka är den andre lik.

Den här veckan är jag uppbokad dagen lång. Ikväll ska jag äta en efterlängtad middag med en väninna, på onsdag anordnar två av mina tjejkompisar som går andra året på Teknisk Fysik på KTH ett glöggmingel för tjejer som går Öppen ingång, Farkostteknik eller Teknisk Fysik (kom dit och häng med oss!!). På fredag firar jag och min KTH-partner in-crime att vi har klarat oss igenom första terminen med en middag och på lördag håller en gammal gymnasiekompis i sin årliga glögg. Det ser jag nog fram emot mest av allt… Varje sedan 2010 lördag innan julafton har hon fixat ett riktigt glögg-galej.

Nu ska jag ut i Stockholms ruskigaste väder för att beta av de sista julklapparna! Kan det inte bara snöa snart!??

image8

I går var det dags för det årliga julbordsätandet på Grand. Stockholm bjussade på några välbehövda soltimmar <3 <3 <3

image7

Min ryska lärare i Algebra och Geometri råkade skjutsa upp tavlan lite för högt. Två minuter senare hämtade hon en stol för att nå. #Sympatiserar #ShortiesUnite

image4

Myser med envariabelanalysen medan killen spelar datorspel. Tur att man kan gilla olika saker!

image3

Algebraföreläsning i ottan… För ovanlighetens skull var jag närvarande. Pluspoäng för det. Minuspoäng för föreläsning kl8.

image5

Finaste vyn över Stockholm, från tunnelbanan <3

image1

Alba Nova ser så maffigt ut! Tänk vad många smarta människor som finns i det huset!

image6

Morning glory… KTH är en dröm, vackraste skolan!

image2

I kursen Algebra och Geometri räknar vi på fingrarna!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *