Idag har jag ägnat dagen åt att sitta instängd i ett litet rum, utan luft, med tre andra personer. Det kanske inte låter superkul, tänker ni. Joho, säger jag. För de andra tre personerna är nämligen resten av min studentsektions (WAWE:s) valberedning och tillsammans har vi intervjuat människor till WAWE:s styrelse.

Nu ska jag vara helt ärlig: jag hade inte sett fram emot den här dagen särskilt mycket. En hel lång dag med bara intervjuer, njaej, trodde jag. Inte min grej. Men saken är den att det var det! Det var otroligt roligt att höra om alla tankar och idéer som de kandiderande hade. Jag har kommit därifrån med många nya insikter som jag aldrig hade fått annars. T.ex. om både ledarskap och motivation.

Det är det här som är grejen med engagemang: jag blir alltid så överraskad av att jag får ut så mycket mer av det än jag trodde från början. Det är inte bara en bra grej att ha på CV:t, det är himla bra för den personliga utvecklingen.

Så, har du tid: Spana in en ledig engagemangspost på ditt lärosäte. Eller varför inte, som Ellen tipsar om, hos Womengineer?

Skärmavbild 2014-11-22 kl. 18.52.49

Engagemang= tillfälle att lära sig strukturera och planera. Och hitta inspiration och massvis med motivation! (Klicka på bilden så hittar du källan)

/Tove


1 Comment

Vad gör en ingenjörsstudent om kvällarna? · November 25, 2014 at 2:38 pm

[…] ska jag iväg på min sektionsförening, WAWE:s, stormöte. Jag är ju med i valberedningen som ska rekommendera vilka personer vi tror passar bäst på […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *