Det är ganska ofta vi bestämmer oss för att gå ner till en av skolans pubar, J.A. Pripps, för att ta en kaffe, äta lunch, kvällsmat eller dricka öl. Varje onsdag är det dock obligatoriskt för då är det quiz! Det brukar nästan alltid bli helt fullt så ibland händer det att vi sitter där ända från lunchen bara för att få en plats till kvällen. Det ska väldigt mycket till för att vi ska missa en quiz!

Lyckas man vinna får man 200kr laddat på ett kårkort och med det kan man handla på nästan hela campus. Man kan också vinna en chipspåse om man kommer sist och det var vi nära på att göra i kväll..

Vår svagaste kategori brukar vara geografi men den har numera bytts ut mot nationalsånger. Fem nationalsånger spelades upp och vi hade ALLA fel. Det är tur att det är en kunskap man kan klara sig utan för i mina öron lät dem alla i stort sett likadant. Förutom nationalsånger var det bland annat frågor om vem som introducerade köttbullen i Sverige, när låten “Popcorn” först släpptes och vad Jan Guillous nya bok handlar om. Alltid lär man sig något nytt!

_DSC0171

“Vem var det egentligen som introducerade köttbullen…. hmm”

Hoppas att ni också haft en fin kväll!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *