Idag kickar Umeås mottagning officiellt igång, preppmatten som hålls den här veckan för att fräscha upp minnet innan de riktiga universitetsstudierna kör igång. Det brukar vara ganska högt deltagande på denna mattekurs, dels för att det är en perfekt mjukstart efter ett sommarlov (..och kanske flera års pluggpaus?) men också för att alla mottagningsaktiviteter oftast börjar idag. Join in! Jag var sjukt nervös när jag för fyra år sedan trampade iväg på cykeln mot campus för första mottagningsaktiviteten, men precis som Emelie skriver så är det inte så vanligt att man får höra att någon ångrat att de varit med på många aktiviteter på mottagningen, tvärtom, det är bland det roligaste på hela året. Som ny (N0lla) får du lära känna alla gamla rävar, nya förmågor och friends for life. Tveka inte när ni sitter hemma och kollar på alla kryptiska Mottagnings-scheman, kör bara!

dammplasket-13

 

Vi som redan passerat N0lle-stadiet för länge sedan kan bara luta oss tillbaka och njuta den här veckan innan allvaret drar igång på måndag (1/9 smäller det) med nya kurser och allt härligt. N0lla lugnt och var inte rädda att joina in, Happy N0llning!

(Om man precis som jag innan jag började plugga legat under en sten när det gällde Universitetet och inte visste vad N0llning och Mottagning betydde så är det ett gäng aktiviteter i några veckor tills nya studenter tagit sin första högskolepoäng och inte räknas som N0lla längre. Det kan vara allt från simpla lära-känna-lekar till öppnande av kårhus och klubb. Bara skoj. Do not fear!)

/Jenny (under N0llning går jag under namnet Jennyral!)

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *