Jag tycker att övergången Juli-Augusti känns mer som början på ett nytt år än övergången December-Januari. Fokusen som gömt sig under solstolarna kommer krypandes fram. I och med att solens besök blir allt kortare måste den varma hoodtröjan användas allt flitigare. I butikerna syns fina nya kollegieblock, pennor och fluffiga halsdukar. I vanliga fall blir jag lite ledsen i ögat i denna övergång för det betyder att semestern är över, de varma sommardagarna är slut och snart börjar skolan igen. Men vet ni vad? Jag har inte haft mitt sommarlov än, jag har sparat det bästa till sist. Jag jobbar 15 dagar till sen har jag 2 veckor ledigt..!!!!! 3 September börjar min skola, och som jag längtar :) IMG_2907

Jag tycker att vi ska vända blad, dumpa pastellfärgerna och börja mentalt planera vad vi önskar av det “nya året”. Sätta upp mål för skolan och planera hur vardagen ska se ut fram till December. Bolla på dessa tankar i några veckor för att sen göra en härlig checklista for what to come innan skolan börjar!!

  • Vad vill du med detta halvår?
  • Vad vill du uppnå?
  • Hur vill du att ditt liv ska se ut? 

Start thinking about it…. :) Jag är snart klar med min sommarlista och redo för en höst/vinterlista (Den brukar oftast vara mycket längre och mer “aktiv”)!

/Ellen


1 Comment

Tove · August 3, 2014 at 6:51 am

Åh, jag har sparat mitt sommarlov också. Bara en vecka kvar på jobbet för mig nu! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *