Vilken vecka… Startskottet för sommarlovet small av i måndags klockan 19 och jag har sedan dess lyckats hålla ett hög tempo och framförallt ett fullspäckat schema. Jag har hunnit springa på fem studentmottagningar, tagit bilder till bloggen, varit ute fyra kvällar, jobbat två dagar och agerat värdinna på en årsstämma… Bara för att nämna ett axplock av det hela.

DSC_1858 copy

En alternativ bloggbild. Valde jag rätt nu?

Så, vilken var veckans bästa tillställning? Att träffa alla gamla gymnasiekompisar under en härlig drinkkväll i fredags toppade givetvis allt. Sent in på natten kunde vi mingla utomhus och blicka tillbaka på “den gamla goda tiden på VRG”. Diskussioner om framtiden blandades friskt med ivriga samtal om sommarens planer. Det var fantastiskt roligt att höra vad folk hade gjort under första året efter studenten. Vissa hade fortsatt plugga, andra hade läst strökurser och några hade jobbat och rest. Det som förvånade mig positivt var att nästan alla tjejer som var där skulle läsa eller redan läste en civilingenjörsutbildning. Allt från data till maskin stod på agendan. Så himla ballt! Tvärs över hela landets alla högskolor sprids vi nu, men det är skönt att känna att banden vi delar från gymnasiet inte försvagas av detta, utan snarare växer sig starkare.

Nu har jag klarat av en skärgårdslunch och en sväng förbi lantstället. Nästa post på schemat är födelsedagskalas med kusinerna – en perfekt avrundning på en spretig vecka!

Firar att bästa kompisen nu är 20% ingenjör. Var? Brasserie Godot som slänger ihop sommarens godaste drinkar.

Firar att bästa kompisen nu är 20% ingenjör. Hur? Genom att skåla in sommaren på Brasserie Godot med ett glas Drew Berrymore stadigt i handen… En helt vanlig torsdag.

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *