Nu är det tre (nästan mindre) dagar kvar att söka högskola och Universitet på Antagningen. Jag kompletterade precis min ansökan med an extra kurs som jag vill läsa. Det är en så kallad ingenjörskurs som när man läser den aktivt jobbar med “riktiga” ingenjörer på företag, för att se vad de egentligen gör. Tror jag. Hoppas jag. Hur ska man veta vad en ingenjör gör under arbetstid utan att prata med hen? Jag tror det blir en spännande kurs att läsa utöver allt vanligt (som också är spännande!).blogg-antagning

Klicka er in till antagningen nu, sök den där häftiga utbildningen (ingenjör?!), lev livets lunk och bestäm sedan i sommar när beskedet från antagningen kommer om du vill plugga. Det är inte bindande att söka, du kan alltid låta bli att tacka ja om du inte har det där suget när det väl börjar närma sig. Men sök, ge dig själv chansen!

Jag sökte (och lät bli att tacka ja) ett par gånger, men inte ens sista gången jag sökte var jag helt säker på att jag var redo. Men, sommaren när beskedet kom var jag helt övertygad om att jag ville börja. Allt jag ville var att vara student och ingenjör. Bra att jag klickade i ansökan där i April helt enkelt.

Glöm nu inte att söka, gör det inte större än vad det är (man kan och får byta, läs Katarinas kloka inlägg), sök det som känns rätt. Det viktiga är att våga klicka i ansökan.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *